Amazon Phillips Induction Cooktop Quiz Answers to Win Phillips Cooktop

Amazon Phillips Induction Cooktop Quiz Answers | Here now we are back with today’s Amazon Quiz Time contest for 12 January 2021 which is live now on amazon app. So play the quiz time and you can win Phillips Induction Cooktop by just giving right answers.

So now here in this post, we are sharing all the right answers of Amazon Quiz of all the 5 question which will ask you in the quiz. So hurry up guyss.

Amazon Philips Induction Cooktop Quiz

Amazon Phillips Induction Cooktop Quiz Answers

Question 1: Which of these cricketers hit the first double century in Test cricket in 2021?

Answer: Kane Williamson

Question 2: Swadhinata Sarak is going to open in 2021 between India and which neighbouring country?

Answer: Bangladesh

Question 3: What new parameter has been added to UNDP’s Human Development Index-2020?

Answer: Planetary Pressures

Question 4: Identify the famous fast-food chain.

Answer: KFC

Question 5: In which of these movies did he NOT have a cameo?

Answer: Justice League


Question 1: In December 2020, Google announced the shutting down of which 3D-object creation and library platform?

Answer: Google Poly

Question 2: Which country will host the Asia Cup cricket tournament in 2021?

Answer: Sri Lanka

Question 3: Which international organisation recently published the ‘Global Wage Report’?

Answer: ILO

Question 4: Name this character from the popular children’s television show ‘Sesame Street’?

Answer: Elmo

Question 5: By looking at this picture, name the holiday associated with this vegetable.

Answer: Halloween

Terms & Conditions

  • This Contest Will Commence On 21 January 2021 From 8:00:00 A.M. (IST) To 11:59:59 A.M. (IST) (“Contest Period”).
  • In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On Amazon..
  • Once You Have Signed-In To Amazon.In, You Can Participate By Navigating To The Amazon Quiz Time Page Where 5 (Five) Contest Questions Will Be Posted During The Contest Period.
  • Thereafter, If You Answer All The Festive Riddles Quiz Contest Questions Correctly, You Will Be Entitled To A Lucky Draw That Will Be Carried Out Among Participants Who Have Answered All The Contest Quiz Questions Correctly.
  • The Draw Of Lots Will Be Carried Out At The End Of The Contest Period And A Total Of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
  • The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Festive Riddles Quiz Each (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).
  • Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.
  • Each Winner Will Be Required To Claim The Prize As Per The Requirements Prescribed Below In These T&Cs.

Leave a Comment