Flipkart Daily Trivia Quiz 5 February Answers & Win Vouchers, Gems

Flipkart Daily Trivia Quiz 5 February Answers – Flipkart is offering Daily Trivia quiz contest everyday on their Mobile app only from 12 Am midnight. In these Flipkart quiz they will ask you 5 simple question and you have to give all answers correctly to be eligible to win the prize.

So if you are looking for Today’s Flipkart Daily Trivia Answers then you must read this full post. Because here below we are sharing Answer of all the 5 question which will ask you in the Today’s Trivia quiz contest. Now Play the quiz and get a chance to win Vouchers, Gems, Supercoins and many more for free.

Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Daily Trivia Quiz

If you are a quiz lover and you used to play these Flipkart quiz everyday then you must bookmark this page and stay tuned with us. Because in below we will update the answers everyday when the quiz is live for everyone. So check out the full post and win big prizes.

Quiz NameFlipkart Daily Trivia Quiz
Quiz Date5 February 2021
Quiz TimeFrom 12 Am Midnight
Quiz PrizeVouchers, Gems, Supercoins & More
No of WinnerFirst 50,000
Winner List onInstantly

Flipkart Daily Trivia Quiz 5 February Answers

Here is the Answers of Today Flipkart Daily Trivia Contest which is live now on App only.

Question 1: Percy Spencer invented the _ when he noticed a melted chocolate in his pocket.

Answer: Microwave oven

Question 2: At the age of 25 years and 11 months, who is the youngest Lok Sabha member ever?

Answer: Chandrani Murmu

Question 3: In which village of Begusarai did nationalist poet Ramdhari Singh ‘Dinkar take birth?

Answer: Simariya

Question 4: A manufacturer of stainless steel, Mukand Ltd is a company owned by which group?

Answer: Bajaj

Question 5: Which Indian state was the first to have an independent candidate as CM?

Answer: Odisha

Done..


Question 1: When is realme Watch S going on 1st Sale?

Answer 1: Dec 28th, 12 pm

Question 2: With 2 hours of charging, how much battery life does realme Watch S gives?

Answer: Upto 15 day battery

Question 3: Number of Sports mode in realme Watch S?

Answer: 16

Question 4: How many watch faces are available on realme Watch S?

Answer: 100+ faces with OTA

Question 5: realme Watch S features which of the following “smart controls”?

Answer: Both A and B

That’s it!


Question 1: Which Actor Contested And Won The Allahabad Lok Sabha Seat In 1984?

Answer 1: Amitabh Bachchan

Question 2: The Upcoming Show ‘House Of The Dragon’ Is A Prequel To Which TV Series?

Answer 2: Game Of Thrones

Question 3: Jim Sarbh, Who Was Seen In ‘Padmaavat’, Made His Bollywood Debut In Which Film?

Answer 3: Neerja

Question 4: The TV Series ‘The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy’ Is An Adaptation Of A Book By

Answer 4: Douglas Adams

Question 5: Which Character Made His Debut With The Animated Short Film Steamboat Willie?

Answer 5: Mickey Mouse

That’s it!

Also Read: Amazon Quiz Answers

More Information (T&C)

Click Here for T&C only

Leave a Comment