Flipkart Fake or Not Quiz 5 February Answers & Win Vouchers, Gems & more

Flipkart Fake or Not Quiz 5 February Answers – Flipkart is offering an another quiz contest on their mobile app which is live from 12 AM midnight everyday. Now Participants in this quiz and they will ask you 5 question & If you all answers currently then you can win the prize for free.

So if you are looking for Today’s Flipkart Fake or Not Answers then you have comes in right place. Because now in this post we will share answer of all 5 question which will ask in this quiz. Now play the quiz and get a chance to win Vouchers, Gems, Supercoins & more for absolutely Free.

Flipkart Fake or Not Quiz

Table of Contents

Flipkart Fake or Not Quiz

7Quiz NameFlipkart Fake or Not Quiz
Quiz Date5 February 2021
TimeEveryday from 12 AM Midnight
PrizeVouchers, Gems & more
No of WinnerEveryone
Winner List onNext Day

Flipkart Fake or Not Quiz 5 February Answers

Here is the Answers of Today Fake or Not Fake contest which is live on App only.

Question 1: Solar System’s biggest volcano is on Earth

Answer 1: Fake

Question 2: Baby Sharks are called Pups

Answer 2: Not Fake

Question 3: The Word ‘Meme’ Has An Indian Origin

Answer 3: Fake

That’s it! Done..


Question 1: Two Indian Prime Ministers were born after 1947

Answer 1: Fake

Question 2: ‘Paani Puri’ word was added to the Oxford dictionary

Answer 2: Not Fake

Question 3: Ranbir Kapoor’s grandfather’s original name was Ranbir Kapoor

Answer 3: Not Fake

That’s it!


Question 1: Himachal Pradesh Produces More Apple Than Jammu Kashmir

Answer 1: Fake

Question 2: The Man Seen In This Meme Is An Indian

Answer 2: Fake

Question 3: Peregrine Falcon Is The Fastest Bird In The World

Answer 3: Not Fake

That’s it!

Steps to Play the Fake or Not Quiz:

  • Just Install the Flipkart Mobile App from Playstore | App Store
  • Sign in or Sign up
  • Go to Game Zone & Click on Fake or Note quiz
  • Now see the video
  • Now give answers correctly from below given ans
  • Done.

That’s it! Now you are eligible to win the prize.

Leave a Comment