Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 February 2021: Win Smartphones, Vouchers & more

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 February 2021 | Flipkart is now offering a new video contest and it’s live now the app from 12 Pm everyday. Now Participants in the quiz, give all the right answers and get a chance to win Win Smartphones, Vouchers for free.

So if you are looking for Today’s Flipkart Kya Bolti Public Answers then you must read this full post. Because here below we are sharing Answer of all the 5 question which will ask you in the Today’s quiz contest. Now Play the quiz and get a chance to win Vouchers, Gems, Supercoins and many more for free.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

Quiz NameFlipkart Kya Bolti Public Quiz
Quiz Date5 February 2021
Quiz TimeFrom 12 Am Midnight
Quiz PrizeVouchers, Gems, Supercoins & More
No of Winner1
Winner List onInstantly

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 5 February 2021

Here is the answer of the Kya Bolti public for today which is live now.

Question 1:

Answer 1: Rajma Chawal

Question 2:

Answer 2: Arnab Goswami

Question 3:

Answer 3: Lunch with Friends

That’s it! Done..


Question 1: Which of these would you not leave home without?

Answer 1: Phone

Question 2: How does India prefer communicating?

Answer 2: Audio Call

Question 3: How does Indians experiment with their look?

Answer 3: Hair cut

That’s it! If you are the you win.


Question 1: Which form of shopping is preferred by Indians?

Answer 1: Online Shopping

Question 2: Which is the most loved Indian celebrity couple who got married recently?

Answer 2: Neha and Rohanpreet

Question 3: Does India support farmers protest?

Answer 3: Yes

Also Read:

Steps to Play the Kya Bolti Public Quiz:

  • Just Install the Flipkart Mobile App from Playstore | App Store
  • Sign in or Sign up
  • Go to Game Zone & Click on Kya Bolti Public quiz
  • Now see the video
  • Now give answers correctly from below given ans
  • Done.

That’s it! Now you are eligible to win the prize.

Leave a Comment